Een silent disco voor echt elk uitje!

silent disco huren

Ga je een schooluitje, bedrijfsuitje of familiedag organiseren? Silent disco is hiervoor een heel leuk idee. Het brengt veel voordelen met zich mee. Bovendien kan je het voor verschillende soorten uitjes regelen. Wij vertellen jou welke soorten uitjes en voordelen dit zijn.

De voordelen ervan

Een silent disco brengt dus veel voordelen met zich mee, maar welke zijn dit precies? Als eerste kan een silent disco goedkoop zijn als je deze huurt. Een silent disco set kopen kost namelijk veel meer en vooral als je zo’n set weinig gebruikt. Daarnaast is het voordeel van een silent disco huren dat je deze voor een onbeperkt aantal personen kan huren en dat zelfs voor meerdere dagen. Je krijgt er dan ook opladers bijgeleverd. Zo wordt jouw feestje of uitje dus heel leuk. De locatie kan je helemaal zelf bepalen, want er zal geen geluidsoverlast veroorzaakt worden en je zal zelf ook geen last hebben van omgevingsgeluiden. Dit komt door de koptelefoons. De locatie hoeft dus niet duur te zijn, want deze kan ook gewoon thuis zijn. Verder kan deze zowel binnen als buiten als in het licht en donker zijn. Je kan er zelf een tent bij huren, indien je het buiten organiseert en er bijvoorbeeld kans is op regen.

Ook kan je het volume van de koptelefoons zelf bepalen, waardoor iedereen ondertussen met elkaar kan praten. Ook doordat je meerdere zenders kan huren (maximaal 3), kan iedereen naar zijn favoriete muziek luisteren of de juiste uitleg/instructies in zijn eigen taal of op het juiste niveau. Het bereik van de koptelefoons is wel 200 meter en ze gaan wel minimaal 8 uur mee. Aan de zijkant van de koptelefoons zitten lampjes, waaraan iedereen van elkaar kan zien naar welk kanaal hij/zij luistert. Zo kunnen ze op dezelfde beat van de muziek dansen. Het installeren is ook zeer eenvoudig, je hoeft alleen de aux kabel in het apparatuur en de zender te pluggen en de juiste muziek op elke zender in te stellen. Verder kan je er nog extra attributen bij huren, denk aan rookmachines en led verlichting, afhankelijk van het thema. En als laatste worden er ook silent disco sets zonder elektriciteit verhuurd, ideaal voor locaties waar geen stroom aanwezig is. Een silent disco kan dus écht overal.

Soorten uitjes

Je bent dus nergens afhankelijk van en kan waar, wanneer en hoelang je maar wilt een silent disco organiseren. Maar er zijn ook nog diverse soorten activiteiten waar je een silent disco voor kan gebruiken. Dit kan voor een feestje zijn, maar ook voor sporten, yoga, workshops, een bioscoop, rondleiding of wandeling. Bij yoga of sporten is het ideaal dat je tegelijkertijd in één ruimte instructies kan geven aan beginners en gevorderden of mensen uit meerdere culturen. Ondertussen kunnen ze naar hun favoriete muziek luisteren. Bij workshops kunnen er meerdere workshops tegelijkertijd in één ruimte gegeven worden, waardoor iedereen zijn gewenste workshop kan volgen. Bij een rondleiding door bijvoorbeeld een museum en een stadswandeling kan er uitleg gegeven worden aan meerdere groepen. Niemand heeft last van elkaar en bovendien hoeven ze niet op elkaar te wachten, want alles kan tegelijk.

Bij een bioscoop kan er een film buiten gekeken worden, want er zal geen geluidsoverlast ontstaan. Ook kan dit voor binnen, want zo hebben mensen geen last van anderen die eten, praten of later binnenkomen. Ze kunnen zich volledig focussen op de film. Ook kan een silent disco zakelijk gebruikt worden, denk aan seminars, presentaties of een vergadering. Als er dan mensen uit meerdere culturen zijn hoef je geen vertaler te regelen, maar kan je eenvoudig met de silent disco koptelefoons alles op één moment aan iedereen vertellen. De vertaler praat dan door een andere zender. Zo bespaar je veel tijd en kosten. Ook kunnen er dan meerdere presentaties of vergaderingen in één ruimte gehouden worden. Een silent disco is dus voor heel veel verschillende uitjes geschikt. Huur dus nu jouw silent disco set tegen een voordelige prijs voor een gaaf uitje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *